Fondurile de pensii private obligatorii în creștere

Dată

Fondurile de pensii private obligatorii au înregistrat o creștere de 28,85% în luna august 2021 față de aceeași lună a anului trecut, conform datelor publicate de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Activele înregistrate au ajuns la o sumă de 86,26 miliarde de lei. Cea mai mare pondere a tranzacțiilor acestor instituții, de peste 61%, o dețin titlurile de stat, care au ajuns la 52,85 de miliarde de lei. Pe locul doi se află acţiunile, cu 21,05 miliarde de lei, urmate de obligațiunile corporative, cu 4,97 de miliarde de lei. La cele șapte fonduri din pilonul 2 de pensii private obligatorii sunt înscriși peste 7,8 milioane de români.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru