Fonduri suplimentare pentru voucherele de vaccinare

Dată

Fonduri suplimentare vor fi alocate pentru plata voucherelor acordate persoanelor care se vaccinează împotriva virusului Sars-Cov-2. Conform actului normativ aprobat de Guvern în 31 august 2021, persoanele vaccinate cu schema completă primesc tichete în valoare de 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masă. Măsura suplimentării bugetului urmează să fie discutată într-o ședință de guvern și ar putea fi aplicată din această săptămână, a anunțat Florin Cîțu, premierul interimar al României. Acesta susține că singura cale prin care pandemia de coronavirus poate fi oprită este vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane. Numărul persoanelor vaccinate cu cel puțin o doză a depășit pragul de 7 milioane duminică, 31 octombrie 2021, iar numărul celor vaccinate cu schema completă a ajuns la 6.298.197.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru