Fonduri suplimentare pentru voucherele de vaccinare

Dată

Fonduri suplimentare vor fi alocate pentru plata voucherelor acordate persoanelor care se vaccinează împotriva virusului Sars-Cov-2. Conform actului normativ aprobat de Guvern în 31 august 2021, persoanele vaccinate cu schema completă primesc tichete în valoare de 100 de lei, sub forma a 5 tichete de masă. Măsura suplimentării bugetului urmează să fie discutată într-o ședință de guvern și ar putea fi aplicată din această săptămână, a anunțat Florin Cîțu, premierul interimar al României. Acesta susține că singura cale prin care pandemia de coronavirus poate fi oprită este vaccinarea unui număr cât mai mare de persoane. Numărul persoanelor vaccinate cu cel puțin o doză a depășit pragul de 7 milioane duminică, 31 octombrie 2021, iar numărul celor vaccinate cu schema completă a ajuns la 6.298.197.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru