Finanțarea proiectelor

Dată

Timișenii care vor să își înscrie proiectele pentru a fi finanțate în cadrul bugetului participativ mai au la dispoziție o săptămână. Termenul limită este 25 mai. Au fost depuse 10 proiecte, pe domenii precum protecția și refacerea mediului, IT, sport, poduri și drumuri publice sau educație. Propunerile cetățenilor cu impact pozitiv pentru comunitate, validate prin votul timișenilor, vor fi finanțate și implementate de Consiliul Județean. Instituția a pus la bătaie un buget participativ de un milion lei. Inițiativele trebuie să se încadreze într-unul din următoarele domenii precum educație, servicii sociale pentru protecția copilului, a persoanelor cu handicap sau vârstnice, a familiei și a altor persoane sau grupuri aflate în nevoie socială, sănătate, cultură și altele. Fiecare persoană fizică sau juridică poate formula o singură propunere. Consiliul Județean Timiș precizează că toate informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru