Finanțarea proiectelor

Dată

Timișenii care vor să își înscrie proiectele pentru a fi finanțate în cadrul bugetului participativ mai au la dispoziție o săptămână. Termenul limită este 25 mai. Au fost depuse 10 proiecte, pe domenii precum protecția și refacerea mediului, IT, sport, poduri și drumuri publice sau educație. Propunerile cetățenilor cu impact pozitiv pentru comunitate, validate prin votul timișenilor, vor fi finanțate și implementate de Consiliul Județean. Instituția a pus la bătaie un buget participativ de un milion lei. Inițiativele trebuie să se încadreze într-unul din următoarele domenii precum educație, servicii sociale pentru protecția copilului, a persoanelor cu handicap sau vârstnice, a familiei și a altor persoane sau grupuri aflate în nevoie socială, sănătate, cultură și altele. Fiecare persoană fizică sau juridică poate formula o singură propunere. Consiliul Județean Timiș precizează că toate informațiile necesare sunt disponibile pe site-ul afișat pe ecran.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru