Finanțare pentru Muzeul Revoluției de la Timișoara

Dată

Muzeul Revoluției de la Timișoara a găsit o sursă de finanțare. O parte din cei 216 milioane de euro împărțiți de Guvernul României, prin Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei, v-a ajunge la Timișoara. Banii sunt alocați pentru transformarea fostei garnizoane din Piața Libertății în Muzeul Național al Revoluției Anticomuniste. Perioada de implementare este de șapte ani, iar durata contractului de proiectare va fi de 24 de luni, cu tot cu asistența tehnică pe perioada lucrărilor. Deocamdată, Ministerul Culturii încă nu reușește să găsească un proiectant care să pregătească proiectul tehnic pentru investiție.

sursă foto: webphoto.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru