Fermierii primesc bani de la APIA

Dată

Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură a început plata avansului din subvențiile acordate pentru anul 2021. Aproape 40.000 de fermieri au fost autorizați să încaseze prima tranșă a acestora. Plățile directe se fac pentru schema de plată unică pe suprafață, plată redistributivă, plată pentru înverzire, pentru tinerii fermieri și pentru sectorul zootehnic cu speciile: ovine și caprine. Conform regulamentului Uniunii Europene, statele membre pot plăti avansuri de până la 85%. APIA își propune ca în perioada de acordare a avansului, adică 18 octombrie – 30 noiembrie 2021, să finanțeze fermierii cu o sumă de peste un miliard de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru