Fermierii primesc bani de la APIA

Dată

Agenția de Plăți și Intervenții în Agricultură a început plata avansului din subvențiile acordate pentru anul 2021. Aproape 40.000 de fermieri au fost autorizați să încaseze prima tranșă a acestora. Plățile directe se fac pentru schema de plată unică pe suprafață, plată redistributivă, plată pentru înverzire, pentru tinerii fermieri și pentru sectorul zootehnic cu speciile: ovine și caprine. Conform regulamentului Uniunii Europene, statele membre pot plăti avansuri de până la 85%. APIA își propune ca în perioada de acordare a avansului, adică 18 octombrie – 30 noiembrie 2021, să finanțeze fermierii cu o sumă de peste un miliard de euro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru