Femeile reintegrate pe piața muncii după naștere

Dată

Noi măsuri care vizează sprijinirea și revenirea femeilor la muncă după naștere au fost vizate de către Ministrul Muncii, Raluca Turcan. Sunt prevăzute creșterea stimulentului de reinserție pe piața muncii de la 650 la 1.500 de lei, normele metodologice și standardele pentru meseria de bone vor finalizate, astfel încât legea din 2014 să devină aplicabilă, iar în Planul Național de Redresare și Reziliență au fost incluși aproximativ 370 de milioane de lei pentru construcția de creșe și pentru pregătirea personalului de specialitate. Ministrul Muncii a subliniat că măsurile luate sunt menite să sprijine reintegrarea profesională a femeilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru