Femeile reintegrate pe piața muncii după naștere

Dată

Noi măsuri care vizează sprijinirea și revenirea femeilor la muncă după naștere au fost vizate de către Ministrul Muncii, Raluca Turcan. Sunt prevăzute creșterea stimulentului de reinserție pe piața muncii de la 650 la 1.500 de lei, normele metodologice și standardele pentru meseria de bone vor finalizate, astfel încât legea din 2014 să devină aplicabilă, iar în Planul Național de Redresare și Reziliență au fost incluși aproximativ 370 de milioane de lei pentru construcția de creșe și pentru pregătirea personalului de specialitate. Ministrul Muncii a subliniat că măsurile luate sunt menite să sprijine reintegrarea profesională a femeilor.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru