Femeile reintegrate pe piața muncii după naștere

Dată

Noi măsuri care vizează sprijinirea și revenirea femeilor la muncă după naștere au fost vizate de către Ministrul Muncii, Raluca Turcan. Sunt prevăzute creșterea stimulentului de reinserție pe piața muncii de la 650 la 1.500 de lei, normele metodologice și standardele pentru meseria de bone vor finalizate, astfel încât legea din 2014 să devină aplicabilă, iar în Planul Național de Redresare și Reziliență au fost incluși aproximativ 370 de milioane de lei pentru construcția de creșe și pentru pregătirea personalului de specialitate. Ministrul Muncii a subliniat că măsurile luate sunt menite să sprijine reintegrarea profesională a femeilor.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri