Etapa a treia a programului Rabla pentru electrocasnice

Dată

Cea de-a treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice începe astăzi, 18 iunie. Valoarea voucherelor este de 400 lei pentru aparate de aer condiţionat, inclusiv cele portabile, 400 lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică, 200 lei pentru aspiratoare. Cea de-a treia etapă a programului Rabla pentru electrocasnice se desfăşoară până în 1 iulie sau până la epuizarea bugetului. În total, sunt disponibile nouă categorii de produse precum maşini de spălat rufe și vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete. Persoanele care doresc să beneficieze de oricare dintre cele nouă categorii de echipamente trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să îşi genereze contul de utilizator. Programul a fost structurat în trei etape. Etapa 1 pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparatele frigorifice, etapa 2 pentru televizoare, laptopuri ori tablete și etapa 3 pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru