Direcția de Asistență Socială Deva face angajări

Dată

Direcția de Asistență Socială Deva organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a posturilor de îngrijitori la domiciliu și câte un post de inspector de specialitate și de asistent social debutant. Pentru postul de inspector de specialitate sunt necesare studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă și vechime în muncă de minimum 5 ani.
Pentru postul de asistent social debutant se solicită studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială și să fie înregistrat la Colegiul Național al Asistenților Sociali.
Candidații care optează pentru postul de îngrijitor la domiciliu trebuie să aibă studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, certificat de calificare profesională în calificarea de îngrijitor bătrâni la domiciliu și vechime în muncă de minimum un an. Până în 16 decembrie are loc depunerea dosarelor. Proba scrisă este programată pentru 27 decembrie, iar data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru