Cum se acordă bursa de merit?

Dată

Bursele de merit vor fi acordate începând de la media 10 în jos atât cât vor ajunge banii în Caransebeș și nu conform criteriului de acordare a burselor peste media 8,50, a anunțat primarul orașului, Felix Borcean. Bursa de merit este de 100 de lei, iar la nivelul municipiului este alocată o suma totală de 500.000 de lei. Edilul afirmă că media 8,50 este ușor de obținut datorită materiilor precum: sport, muzică, educație tehnologică, purtare, unde aproape toți elevii obțin media 10.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru