Cotizare pentru pensie

Dată

Persoanele care doresc să se pensioneze, dar nu au stagiul de cotizare, pot să își plătească anticipat contribuțiile de asigurări sociale pentru o perioadă de cel mult șase ani. Plata poate fi efectuată într-o singură tranșă sau eșalonat lunar, până la data de 31 august 2023. Acest proiect este o oportunitate atât pentru românii din țară, cât și pentru numeroși români din afara ţării deoarece majoritatea nu îndeplinesc condițiile prevăzute de lege cu privire la stagiul de cotizare și nu sunt asiguraţi la sistemul public din România în anumite perioade.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru