Cotizare pentru pensie

Dată

Persoanele care doresc să se pensioneze, dar nu au stagiul de cotizare, pot să își plătească anticipat contribuțiile de asigurări sociale pentru o perioadă de cel mult șase ani. Plata poate fi efectuată într-o singură tranșă sau eșalonat lunar, până la data de 31 august 2023. Acest proiect este o oportunitate atât pentru românii din țară, cât și pentru numeroși români din afara ţării deoarece majoritatea nu îndeplinesc condițiile prevăzute de lege cu privire la stagiul de cotizare și nu sunt asiguraţi la sistemul public din România în anumite perioade.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Externe

Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, actualizată

Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată de către Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

MozaiQub

Farmecul de pe Clisura Dunării

Una dintre cele mai ofertante zone din punct de vedere turistic din partea de vest a țării noasttre este Banatul Montan.

Transporturi & Turism

Trenuri pentru Electric Castle

În perioada 6-8 august, mai multe trenuri ale CFR Călători vor avea programată ca destinație finală festivalul Electric Castle cu doar 4.4 lei călătoria.

Cultură & Culte & Educație

Școală online pentru copiii cu probleme medicale

Elevii care au contraindicații certificate medical vor avea în continuare acces la învăţământul online după începerea anului şcolar 2021-2022, pentru că pandemia nu s-a încheiat, a declarat Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru