Concurs la Penitenciarul Arad

Dată

Penitenciarul Arad organizează concurs pentru ocuparea a 23 posturi vacante de polițist de penitenciare în cadrul sectorului operativ.
Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web afişat pe ecran, la secțiunea carieră (anp.gov.ro).
De asemenea, reprezentanții Penitenciarului precizează că informații suplimentare se pot obține şi de la structura de resurse umane din unitate.
Activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse de actualul context epidemiologic.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Emisiuni

Expoziția „Miopie istorică” la Memorialul Revoluției Timișoara – MozaiQub

Expoziția de artă contemporană ”Miopie istorică” a artistului Sever Petrovici Popescu, de la Memorialul Revoluției din Timișoara prezintă o serie de fotosculpturi, bazate pe cercetarea ...
Informații Utile

Agenda zilei, marți, 18.06.2024

Agenda zilei, marți, 18.06.2024
Emisiuni

Salonul Internaţional de Invenţii şi Inovaţii “Traian Vuia” Timișoara, încheiat cu succes – MozaiQub

Cea de a X-a ediție a Salonului Internațional de Invenții și Inovații ”Traian Vuia” Timișoara s-a încheiat cu un real succes. Ultima zi, cea de-a ...
Emisiuni

Oportunități de angajare în cadrul MAPN – QubArena

MAPN așteaptă voluntari pentru a fi încadrați și remunerați. Înscrieriele au loc până în 27 iunie la Centrul Militar Zonal Timiș.

Alte
știri