Concurs la Penitenciarul Arad

Dată

Penitenciarul Arad organizează concurs pentru ocuparea a 23 posturi vacante de polițist de penitenciare în cadrul sectorului operativ.
Condițiile necesar a fi îndeplinite de către candidați, probele de concurs, tematica și bibliografia aferente pot fi consultate pe site-ul web afişat pe ecran, la secțiunea carieră (anp.gov.ro).
De asemenea, reprezentanții Penitenciarului precizează că informații suplimentare se pot obține şi de la structura de resurse umane din unitate.
Activitățile specifice concursului se vor derula cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse de actualul context epidemiologic.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru