Compensări pentru industria ospitalieră

Dată

Perioada de înscriere a firmelor din industria ospitalieră în programul care acordă compensări pentru pierderile suferite din cauza pandemiei va fi prelungită cu o săptămână, până în 26 iulie. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a emis un ordin care extinde termenul inițial, pentru a le permite cât mai multor firme să acceseze schema. 8.000 companii din HoReCa au aplicat până acum pentru compensări de la stat, din 30.000 estimate ca potențiale beneficiare. Mai multe firme care au încercat să aplice pentru acordarea ajutorului de stat susțin că au întâmpinat greutăți în identificarea expertului contabil sau a auditorului, care trebuia să certifice diferența de cifră de afaceri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Colterm, o problemă fără soluții – QubArena

O nouă amendă primită de Colterm pune presiune pe bugetul Timișoarei. Dezbatem în această seară problemele fără sfârșit ale societății de termoficare cu economistul Cristian Amza, administrator special al Coltermului, avocata Roxana Iliescu, consilier local Pro România și economistul Dan Diaconu, consilier PNL.

Actualitate

Recensământul populației, 2022 – MozaiQub

Autoritățile au decis modificarea calendarului Recensământului Populației și Locuințelor din România. Astfel, perioada în care românii se pot autorecenza a fost prelungită până în 27 mai 2022, inclusiv.

Actualitate

Ce trebuie să facă gospodarii în luna mai – MozaiQub

Odată ajunşi în luna mai în grădină, marele gând care ne vine în minte este faptul că vara este pe drum. În umătorul material veţi afla cum să vă pregătiţi livada, grădina de legume sau cea de flori pentru lunile călduroase şi însorite.

Actualitate

Un nou și inovativ centru cultural la Timișoara – VOX

Timișoara va oferi mediului cultural, dar și celui universitar, o premieră, un loc unde artiștii și oamenii de știință să poată să lucreze împreună. Fosta cantină 1 MV al Universității Politehnica va deveni spațiu expozițional pentru artă modernă, dar și un loc unde se vor purta discuții din mediul academic.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru