Compensări pentru industria ospitalieră

Dată

Perioada de înscriere a firmelor din industria ospitalieră în programul care acordă compensări pentru pierderile suferite din cauza pandemiei va fi prelungită cu o săptămână, până în 26 iulie. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a emis un ordin care extinde termenul inițial, pentru a le permite cât mai multor firme să acceseze schema. 8.000 companii din HoReCa au aplicat până acum pentru compensări de la stat, din 30.000 estimate ca potențiale beneficiare. Mai multe firme care au încercat să aplice pentru acordarea ajutorului de stat susțin că au întâmpinat greutăți în identificarea expertului contabil sau a auditorului, care trebuia să certifice diferența de cifră de afaceri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 iulie 2021

Titurie zilei: Pandemia la zi, Masca de protecție rămâne obligatorie, Primele rezultate ale concursului de titularizare, Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri.

QubArena

Povestea Flight Festival – QubArena

Flight Festival este un proiect curajos, care atrage în fiecare an tot mai mulți participanți si care unește comunitatea în diversitatea ei. Flight Festival, o initiativa care ne demonstrează că Timișoara este Capitală Culturală de ani și ani datorită oamenilor care conduc instituțiile culturale din oraș, si acelor care organizeaza proiecte de anvergură frumoase, cu public buneros. Lipseşte cu desăvârșire interesul pentru unirea acestor forțe. Despre ce presupune munca din spatele spectacolelor, despre programul ediției 2021 vorbesc în această seară Corina Gluhovschi și Vlad Garboni, director artistic al Flight Festival.

Sănătate & Sport

Pandemia a dublat fenomenul singurătății

Fenomenul singurătății a crescut alarmant în Uniunea Europeană, în primele luni ale pandemiei de Covid-19.

Economie & Finanțe & Piața muncii

Noi proiecte europene transfrontaliere

Noi proiecte de cooperare transfrontalieră au fost atrase prin programe de finanțare europeană pentru perioada 2021-2027.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru