Compensări pentru industria ospitalieră

Dată

Perioada de înscriere a firmelor din industria ospitalieră în programul care acordă compensări pentru pierderile suferite din cauza pandemiei va fi prelungită cu o săptămână, până în 26 iulie. Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, a emis un ordin care extinde termenul inițial, pentru a le permite cât mai multor firme să acceseze schema. 8.000 companii din HoReCa au aplicat până acum pentru compensări de la stat, din 30.000 estimate ca potențiale beneficiare. Mai multe firme care au încercat să aplice pentru acordarea ajutorului de stat susțin că au întâmpinat greutăți în identificarea expertului contabil sau a auditorului, care trebuia să certifice diferența de cifră de afaceri.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru