Cererile pentru programul apicol

Dată

Cererile pentru accesarea de fonduri din cadrul Programului Naţional Apicol se pot depune până în 2 august 2021. Data limită pentru depunderea cererilor ar fi fost, în mod normal, 31 iulie, însă această zi este una nelucrătoare. Acțiunile finanțatoare prin acest program vizează consultanța în agricultură, promovarea produselor apicole și organizarea de cursuri de perfecționare în acest domeniu. Valoare totală a sprijinului financiar acordat prin acest program este de 59.215 de lei. Sprijinul este acordat de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru