Cererile pentru programul apicol

Dată

Cererile pentru accesarea de fonduri din cadrul Programului Naţional Apicol se pot depune până în 2 august 2021. Data limită pentru depunderea cererilor ar fi fost, în mod normal, 31 iulie, însă această zi este una nelucrătoare. Acțiunile finanțatoare prin acest program vizează consultanța în agricultură, promovarea produselor apicole și organizarea de cursuri de perfecționare în acest domeniu. Valoare totală a sprijinului financiar acordat prin acest program este de 59.215 de lei. Sprijinul este acordat de către Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA).

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru