Cât au lucrat românii în pandemie?

Dată

Anul trecut, europenii au lucrat mai puţine ore decât în anul 2019, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit unui studiu Eurostat. Numărul de ore lucrate efectiv la principalul loc de muncă a scăzut, la nivelul Uniunii Europene, cu 12% faţă de 2019, în condiţiile în care mulţi angajaţi au alternat perioadele de muncă cu perioade de absenţă din cauza pandemiei. Această scădere a fost sesizată în toate statele membre, inclusiv România. Scăderea numărului de ore lucrate de români a fost însă sub cea la nivel european, situându-se la circa 9,5%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru