Cât au lucrat românii în pandemie?

Dată

Anul trecut, europenii au lucrat mai puţine ore decât în anul 2019, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit unui studiu Eurostat. Numărul de ore lucrate efectiv la principalul loc de muncă a scăzut, la nivelul Uniunii Europene, cu 12% faţă de 2019, în condiţiile în care mulţi angajaţi au alternat perioadele de muncă cu perioade de absenţă din cauza pandemiei. Această scădere a fost sesizată în toate statele membre, inclusiv România. Scăderea numărului de ore lucrate de români a fost însă sub cea la nivel european, situându-se la circa 9,5%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Istoria în prezent – QubArena

Istoria se repetă peste ani, iar moștenirea este cea care stă la baza evoluției. Despre Timișoara capitală și despre istoria presei, vorbim în această seară la QubArena, de la ora 19:00 cu Prof. Dr. Ioan Hațegan – Istoric și cercetător.

Actualitate

Cum ne îngrijim pielea feței – MozaiQub

Preocuparea pentru îngrijirea feței își are originea cu sute de ani în urmă. Simona Andronovici vorbește despre tehnicile de îngrijire la QubConcept, joi de la ora 18:00.

Actualitate

Parc fotovoltaic lângă Covaci – VOX

Consumul de energie electrică al Consiliului Judeţean Timiş şi al instituţiilor subordonate ar putea fi acoperit integral din surse regenerabile.

Actualitate

Ce trebuie să știm despre deviația de sept nazal? – Rețeta compensată

Afecțiunile ORL se pot manifesta prin simptome imperceptibile, moderate sau severe, și pot indica tratament chirurgical și nechirurgical pentru pacienți, în funcție de diagnosticul stabilit de către medicul specialist și de indicațiile de recuperare a funcționalității normale a urechii, a nasului sau a gâtului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru