Cariera Roșia de Jiu se extinde

Dată

Un teren cu o suprafață de peste 27.000 de hectare a fost scos din fondul forestier național, fără compensare, de către Complexul Energetic Oltenia. Defrișarea este necesară pentru extinderea Carierei Roșia de Jiu din județul Gorj pentru a ajunge la o capacitate de 8 milioane de tone pe an. Complexul Energetic Oltenia a achitat o taxă de aproape 19 milioane de lei pentru scoaterea definitivă a terenului din fondul forestier național către fondul funciar cu detinație silvică, aflat în subordinea Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor. Aceasta este o măsură de susținere a activității Complexului Energetic prin campania de susținere din partea Guvernului PNL, a anunțat Ministrul de Finanțe, Dan Vîlceanu.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru