Bursele școlare majorate din semestrul al doilea

Dată

Busele școlare vor fi majorate din semestrul al doilea, conform unui proiect de lege propus de Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu. Bursa de performanță ar putea fi crescută de la 100 de lei la 500 de lei, iar bursele de merit I și II vor fi 200, respectiv, 250 de lei. Pentru bursa de studiu este prevăzută o creștere cu 50 de lei, iar cea de ajutor social, care are în spate puternice motive medicale, ca de exemplu elevii bolnavi cronici sau elevii orfani de ambii părinți va fi o dublare de la un cuantum minim de 100 de lei la 200 de lei. Pentru bursele de merit și de studiu, condiția este ca elevul să aibă maximum 10 absențe nemotivate pe semestru. Proiectul de lege ar urma să intre în vigoare din 10 ianuarie 2022.

DISTRIBUIE

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Reclama ta aici

Actualitate

Miss & Mister Timișoara 2024

Competiția de Miss & Mister, precum și Miss & Mister Junior 2024 din data de 03.12.2023
Actualitate

1 Decembrie, la Hunedoara – MozaiQub

Ziua Națională a României va fi marcată la Hunedoara printr-o ceremonie specială și un spectacol folcloric. În același timp, se va da și startul distracțiilor
Actualitate

ATENȚIE! A apărut o nouă campanie de fraudă!-VoxQUB

Poșta Română anunță o nouă tentativă de fraudă prin intermediul SMS-urilor. Multe dintre victime nu au folosit niciodată serviciile Poștei.
Actualitate

Regal folcloric și paradă militară de Ziua Naţională la Craiova – MozaiQub

Craiovenii sunt așteptați vineri, 1 decembrie, să celebreze Ziua Națională a României, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în fața Primăriei Craiova, la English Park.

Alte
știri