Burse pentru elevii din medii defavorizate

Dată

Elevii cu rezultate școlare excepționale, care trăiesc în medii defavorizate, pot primi burse lunare, în valoare de 1.000 lei, din partea Academiei Române.
Academia Română a creat programul ,,Academia Română în dialog cu tinerii”, care vizează susținerea elevilor talentați cu potențial cognitiv deosebit.
Principala acțiune a programului este de a acorda burse de performanță elevilor defavorizați, care provin, în special, din mediul rural.
Elevii trebuie sa aibă rezultate performante la concursuri și olimpiade școlare județene, naționale și internaționale, rezultate școlare excelente (media anuală cel puțin 9,50), venitul per membru al familiei sub nivelul media național.
Candidații își pot depune dosarele până la data de 3 decembrie 2021.

sursă foto: mediafax.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru