Burse pentru elevii din medii defavorizate

Dată

Elevii cu rezultate școlare excepționale, care trăiesc în medii defavorizate, pot primi burse lunare, în valoare de 1.000 lei, din partea Academiei Române.
Academia Română a creat programul ,,Academia Română în dialog cu tinerii”, care vizează susținerea elevilor talentați cu potențial cognitiv deosebit.
Principala acțiune a programului este de a acorda burse de performanță elevilor defavorizați, care provin, în special, din mediul rural.
Elevii trebuie sa aibă rezultate performante la concursuri și olimpiade școlare județene, naționale și internaționale, rezultate școlare excelente (media anuală cel puțin 9,50), venitul per membru al familiei sub nivelul media național.
Candidații își pot depune dosarele până la data de 3 decembrie 2021.

sursă foto: mediafax.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru