Bugetul Rabla Plus suplimentat

Dată

Bugetul programului „Rabla Plus” alocat persoanelor fizice a fost suplimentat cu 20 de milioane de lei de către Administrația Fondului pentru Mediu. Bugetul alocat inițial persoanelor fizice a fost de 200 de milioane de lei, iar el a fost rezervat la aproximativ două luni după lansarea programului. În prezent, acesta este cel mai mare buget alocat pentru Programul Rabla Plus 2021, suma fiind de 400 de milioane de lei, dublu față de cel de anul trecut. În cadrul programului se acordă două tipuri de ecotichete. Unul de 45.000 de lei pentru mașinile electrice în totalitate și doar 20.000 de lei pentru cele hibrid, însă nu mai mult de 50% din valoarea noului autoturism. Valabilitatea notei de înscriere în cadrul Programului Rabla Plus a fost extinsă la 240 de zile de la data emiterii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum profesionalizăm administrațiile – QubArena

Singura șansă a românilor o reprezintă profesionalizarea instituțiilor și oamenilor, strategiile de lungă durată, menținerea și punerea loc în practică, armonizarea în interesul public, între politic și administrație.

Actualitate

Greva profesorilor continuă – Vox

Profesorii intră în a doua săptămână de grevă generală după mai multe runde de negocieri între Guvern și reprezentanții sindicatelor.

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru