Bugetul Consiliului Județean Timiș a fost suplimentat

Dată

Bugetul Consiliului Județean Timiș a fost suplimentat cu 5,3 milioane de lei. 1,094 milioane de lei provin de la impozitul pe venit pentru finanțarea instituțiilor de spectacole și concerte, iar 4,216 milioane de lei reprezintă sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pentru Sănătate bugetul a fost suplimentat cu suma de 115.000 de lei pentru achiziționarea în regim de urgență și montarea a 44 de detectoare de oxigen pentru saloanele din zona Covid-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu”. La capitolul Asistență socială se rectifică prin suplimentarea bugetului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pentru cheltuielile de personal, fiind adăugată o sumă de 900.000 lei, iar pentru bunuri și servicii suma de 600.000 lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru