Bugetul Consiliului Județean Timiș a fost suplimentat

Dată

Bugetul Consiliului Județean Timiș a fost suplimentat cu 5,3 milioane de lei. 1,094 milioane de lei provin de la impozitul pe venit pentru finanțarea instituțiilor de spectacole și concerte, iar 4,216 milioane de lei reprezintă sumele defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale. Pentru Sănătate bugetul a fost suplimentat cu suma de 115.000 de lei pentru achiziționarea în regim de urgență și montarea a 44 de detectoare de oxigen pentru saloanele din zona Covid-19 ale Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu”. La capitolul Asistență socială se rectifică prin suplimentarea bugetului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Timiș pentru cheltuielile de personal, fiind adăugată o sumă de 900.000 lei, iar pentru bunuri și servicii suma de 600.000 lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru