Benzina și motorina, mai scumpe

Dată

România se află pe locul al doilea în topul celor mai ieftini carburanți din Uniunea Europeană, însă prețurile au crescut față de acum un an. În țara noastră, benzina s-a scumpit cu peste 28%, iar motorina s-a scumpit cu mai mult de 20%. Scumpirile la pompă pot fi puse, în parte, pe seama scumpirii materiei prime. Mai exact, prețul petrolului, tranzacționat pe piața din Londra și de referință pentru întreaga piață europeană, a crescut într-un an de la 44 la 74 de dolari. De asemenea, un alt factor important ține de taxele impuse.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Sănătate & Sport

Masca de protecție rămâne obligatorie

Purtarea măştii de protecţie va rămâne obligatorie în spaţiile închise şi după 1 august, dată de la care ar urma ca România să treacă la o nouă etapă de relaxare a restricţiilor.

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 iulie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Cetățenia română obținută prin mijloace electronice, Cât au lucrat românii în pandemie, Cardul de sănătate european, pentru călătorii, Un nou val de caniculă va cuprinde România.

MozaiQub

Povești din spatele orașelor – MozaiQub

După călătoria sa în Novi Sad și Rijeka, expoziția „Stories Behind Cities” își încheie drumul luna aceasta în al treilea oraș Capitală Europeană a Culturii – Timișoara.

Legislație & Ordine & Apărare

Cetățenia română obținută prin mijloace electronice

Persoanele care vor să obțină sau să redobândească cetățenia română pot depune solicitările de acordare a acesteia și prin mijloace electronice.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru