Avize și autorizații online pentru apă

Dată

Utilizatorii de apă pot obţine online avize şi autorizaţii de gospodărire a apelor prin intermediul unei aplicații. Aceasta este disponibilă pe site-ul afișat pe ecran, iar accesul este gratuit. Pentru promovarea şi execuţia lucrărilor pe ape sau care au legătură cu apele este nevoie ca Administraţia Naţională “Apele Române”, cele 11 Administraţii Bazinale de Apă, precum şi Sistemele de Gospodărire a Apelor să emită un aviz sau autorizație de gospodărire a apelor. Accesul pe platformă se face în baza unui cont, cu ajutorul unei adrese de e-mail.

sursă foto: www.securitytoday.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru