Avize și autorizații online pentru apă

Dată

Utilizatorii de apă pot obţine online avize şi autorizaţii de gospodărire a apelor prin intermediul unei aplicații. Aceasta este disponibilă pe site-ul afișat pe ecran, iar accesul este gratuit. Pentru promovarea şi execuţia lucrărilor pe ape sau care au legătură cu apele este nevoie ca Administraţia Naţională “Apele Române”, cele 11 Administraţii Bazinale de Apă, precum şi Sistemele de Gospodărire a Apelor să emită un aviz sau autorizație de gospodărire a apelor. Accesul pe platformă se face în baza unui cont, cu ajutorul unei adrese de e-mail.

sursă foto: www.securitytoday.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Reabilitarea școlilor, o necesitate – MozaiQub

Aproximativ 15% dintre școlile din România funcționează în două schimburi, iar un procent mic chiar în trei schimburi, și peste 90% dintre ele necesită renovare, potrivit datelor Ministerului Educației.

Actualitate

Restricții eliminate la Aeroportul Internaţional Timișoara – VOX

Aeroportul Internaţional Timişoara „Traian Vuia” a anunţat că se ridică restricţiile referitoare la lichidele din bagajele de mână, aerosoli şi geluri care depăşesc 100 mililitri, iar astfel controlul de securitate devine mult mai rapid şi mai simplu.

Actualitate

Cine beneficiază de pachete cu alimente? – VOX

Primăria Timișoara anunță că din această lună se distribuie din nou pachete cu produse alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate.

Actualitate

Lipsa locuințelor, o problemă majoră – MozaiQub

Tinerețea este o etapă în care se câștigă statutul de adult, statut echivalent cu ideea de încadrare profesională și cu cea de întemeiere a propriei familii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru