Au început scumpirile

Dată

În aprilie, rata inflației anunțată de Institutul Național de Statistică a urcat la 3,24%, de la 3,21% în luna martie. Potrivit datelor furnizate de Institut, în aprilie mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 5,21%, mărfurile alimentare cu 0,76%, iar serviciile cu 2,61%. De asemenea, materialele de construcții cunosc o creștere semnificativă a prețurilor. Constructorii afirmă că s-au scumpit anumite materiale de construcție cu circa 20%. Prețul petrolului pe piețele internaționale a cunoscut, anul acesta, cea mai mare creștere din ultimii doi ani. Astfel, în ultima perioadă s-au scumpit benzina și motorina. Alte scumpiri au fost anunțate în această vară. Este vorba despre scumpiri ale gazelor naturale livrate către populație și firme și ale energiei electrice.

sursă foto: impact.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru