Au început scumpirile

Dată

În aprilie, rata inflației anunțată de Institutul Național de Statistică a urcat la 3,24%, de la 3,21% în luna martie. Potrivit datelor furnizate de Institut, în aprilie mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 5,21%, mărfurile alimentare cu 0,76%, iar serviciile cu 2,61%. De asemenea, materialele de construcții cunosc o creștere semnificativă a prețurilor. Constructorii afirmă că s-au scumpit anumite materiale de construcție cu circa 20%. Prețul petrolului pe piețele internaționale a cunoscut, anul acesta, cea mai mare creștere din ultimii doi ani. Astfel, în ultima perioadă s-au scumpit benzina și motorina. Alte scumpiri au fost anunțate în această vară. Este vorba despre scumpiri ale gazelor naturale livrate către populație și firme și ale energiei electrice.

sursă foto: impact.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Embargo Fest, tot mai aproape – VOX

Cea de-a treia ediție a Embargo Fest va avea loc în perioada 12-14 august, la Recaș, în locația Două Dealuri.

Actualitate

Embargo Fest 2022

Qub TV te invită la Embargo Fest între 12-14 august!

Actualitate

Centura feroviară a Timișoarei – VOX

Trei firme și asocieri de firme doresc să facă studiul de fezabilitate pentru realizarea unei centuri feroviare a Timișoarei.

Actualitate

Prețurile petrolului, la cele mai reduse niveluri – VOX

Preţurile petrolului au scăzut la cele mai reduse niveluri din ultimele şase luni, după date din SUA care au arătat că stocurile de ţiţei şi benzină au crescut în mod neaşteptat săptămâna trecută.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru