Aproape 25.000 de locuri de muncă disponibile la nivel național

Dată

În evidența Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit datelor furnizate de agenții economici, sunt disponibile 24.857 locuri de muncă vacante la nivel național. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru următoarele categorii: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, lucrător comercial și muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, montare faianță, gresie sau parchet. Cele mai puține locuri de muncă sunt pentru vânzător, aproape 500.
Aproximativ 10.000 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii, iar 1.700 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Există 619 locuri de muncă vacante și în străinătate, cele mai multe fiind în Germania, aproape 400, iar cele mai puține în Danemarca, unde e disponibil un loc de muncă pentru director de marketing și un post pentru Specialist IT.
Situația locurilor de muncă vacante poate fi consultată pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru