Aproape 25.000 de locuri de muncă disponibile la nivel național

Dată

În evidența Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit datelor furnizate de agenții economici, sunt disponibile 24.857 locuri de muncă vacante la nivel național. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru următoarele categorii: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, lucrător comercial și muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, montare faianță, gresie sau parchet. Cele mai puține locuri de muncă sunt pentru vânzător, aproape 500.
Aproximativ 10.000 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii, iar 1.700 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Există 619 locuri de muncă vacante și în străinătate, cele mai multe fiind în Germania, aproape 400, iar cele mai puține în Danemarca, unde e disponibil un loc de muncă pentru director de marketing și un post pentru Specialist IT.
Situația locurilor de muncă vacante poate fi consultată pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru