Aproape 25.000 de locuri de muncă disponibile la nivel național

Dată

În evidența Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit datelor furnizate de agenții economici, sunt disponibile 24.857 locuri de muncă vacante la nivel național. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru următoarele categorii: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, lucrător comercial și muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, montare faianță, gresie sau parchet. Cele mai puține locuri de muncă sunt pentru vânzător, aproape 500.
Aproximativ 10.000 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii, iar 1.700 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Există 619 locuri de muncă vacante și în străinătate, cele mai multe fiind în Germania, aproape 400, iar cele mai puține în Danemarca, unde e disponibil un loc de muncă pentru director de marketing și un post pentru Specialist IT.
Situația locurilor de muncă vacante poate fi consultată pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Codru Festival 2022

Actualitate

Embargo Fest 2022

A treia ediție Embargo Fest între tradiție, bună organizare, artiști buni, public cald și forțele dezlănțuite ale naturii

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru