Aproape 25.000 de locuri de muncă disponibile la nivel național

Dată

În evidența Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, potrivit datelor furnizate de agenții economici, sunt disponibile 24.857 locuri de muncă vacante la nivel național. Cele mai multe locuri de muncă sunt oferite pentru următoarele categorii: muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor, lucrător comercial și muncitor necalificat la demolarea clădirilor, căptușeli zidărie, montare faianță, gresie sau parchet. Cele mai puține locuri de muncă sunt pentru vânzător, aproape 500.
Aproximativ 10.000 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor fără studii, iar 1.700 sunt pentru persoanele cu studii superioare. Există 619 locuri de muncă vacante și în străinătate, cele mai multe fiind în Germania, aproape 400, iar cele mai puține în Danemarca, unde e disponibil un loc de muncă pentru director de marketing și un post pentru Specialist IT.
Situația locurilor de muncă vacante poate fi consultată pe site-ul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă, www.anofm.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Legislație & Ordine & Apărare

Zile libere pentru supravegherea copiilor

Toate categoriile de părinții vor primi zile libere de la muncă pentru supravegherea copiilor sub 12 ani

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 octombrie 2021

Titlurile zilei: Lugojul, groapa de gunoi a italienilor, Stații de încărcare electrice la Rânca, Accesul mai ușor spre Cheile Băniței, Nou examen pentru directorii de școli.

Justiție

Lugojul, groapa de gunoi a italienilor

În această săptămână, nu mai puțin de 100 de tone de deșeuri au fost descărcate ilegal pe o platformă betonată din Lugoj

Transporturi & Turism

Reabilitarea căilor ferate din Caraş-Severin

CFR Timişoara scoate la licitaţie o ofertă de aproape 90.000 de euro pentru lucrări de decolmatare a albiilor râurilor la podurile şi podeţele feroviar

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru