APIA plătește ajutorul de stat

Dată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură plăteşte ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor pentru 206 beneficiari, iar suma totală autorizată la plată este de 23,62 milioane de lei. Pentru 63 dintre solicitanţi sunt achitate diferenţele aferente serviciilor prestate pentru lunile noiembrie şi decembrie 2020, în sumă de aproximativ 3,84 milioane de lei. În acelaşi timp, pentru un număr de 143 solicitanţi, sunt plătite cererile aferente serviciilor prestate pentru lunile ianuarie – martie şi trimestrul I al acestui an, în sumă de 19,78 milioane de lei. Suma se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

sursă foto: www.stiribotosani.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru