APIA plătește ajutorul de stat

Dată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură plăteşte ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor pentru 206 beneficiari, iar suma totală autorizată la plată este de 23,62 milioane de lei. Pentru 63 dintre solicitanţi sunt achitate diferenţele aferente serviciilor prestate pentru lunile noiembrie şi decembrie 2020, în sumă de aproximativ 3,84 milioane de lei. În acelaşi timp, pentru un număr de 143 solicitanţi, sunt plătite cererile aferente serviciilor prestate pentru lunile ianuarie – martie şi trimestrul I al acestui an, în sumă de 19,78 milioane de lei. Suma se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

sursă foto: www.stiribotosani.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Taj Mahal, monumentul dedicat dragostei – MozaiQub

Taj Mahal este de departe unul dintre cele mai cunoscute monumente din lume, o dovadă a rafinamentului cultural al Imperiului Mogul care a ocupat timp de 350 de ani o mare parte din subcontinentul indian, devenind în jurul anilor 1700 cea mai mare putere din zonă.

Actualitate

Cheltuielile românilor – MozaiQub

Ca structură, sursa principală a veniturlor o reprezintă salariul, cu o pondere de 70%, în timp ce 19% sunt venituri din prestaţii sociale, 6% venituri în natură, 2,1% din activităţi neagricole independente, 1,5% din agricultură, iar 1% venituri din proprietate şi vânzarea de active.

Actualitate

Un nou sistem de iluminat public – VOX

24 de străzi și bulevarde din Timișoara urmează să beneficieze de un nou sistem de iluminat.

Actualitate

Tramvaiul turistic TramTM – VOX

Tramvaiul turistic TramTM Tur iese din nou pe traseu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru