APIA plătește ajutorul de stat

Dată

Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură plăteşte ajutorul de stat în sectorul creşterii animalelor pentru 206 beneficiari, iar suma totală autorizată la plată este de 23,62 milioane de lei. Pentru 63 dintre solicitanţi sunt achitate diferenţele aferente serviciilor prestate pentru lunile noiembrie şi decembrie 2020, în sumă de aproximativ 3,84 milioane de lei. În acelaşi timp, pentru un număr de 143 solicitanţi, sunt plătite cererile aferente serviciilor prestate pentru lunile ianuarie – martie şi trimestrul I al acestui an, în sumă de 19,78 milioane de lei. Suma se acordă de la bugetul de stat, prin bugetul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

sursă foto: www.stiribotosani.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Turneul Stradivarius revine la Târgu-Jiu

Turneul Stradivarius 2021-Odă Bucuriei revine anul acesta la Târgu Jiu, în 11 august, de la ora 19:30, în Parcul „Coloanei fără Șfârșit”.

MozaiQub

Villa Romană – Ropoltul Mare – La Vie – MozaiQub – Partea 1

Strămoșii noștri erau persoane inteligente nativ și dovada stă în faptul că noi existăm astăzi și putem să urmărim acest episod din Qub Mozaic, dar asta este o altă discuție.

Actualitate

Pandemia la zi

137 de cazuri noi de Covid-19 sunt raportate în România, ajungându-se la un total de 1.083.478 de cazuri, dintre acestea 1.047.778 de persoane au fost declarate vindecate.

Cultură & Culte & Educație

Festivalul național de folk și baladă

Cea de-a XIX-a ediție a Festivalului Național de Folk și Baladă ”Poarta Sărutului” are loc în perioada 5-8 august la Târgu-Jiu.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru