Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri

Dată

Toţi cei 700 angajaţi ai Termocentralei Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara şi-au încheiat contractele și intră în șomaj. Oamenii sunt concediați colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de peste 1.400 salariaţi. Persoanele disponibilizate vor beneficia de plăţi compensatorii de 10.000 euro, impozitate cu 10%, dar şi de venituri de completare.
Compania se pregăteşte de reorganizare, proces care va fi dificil, în condiţiile în care toate cele patru mine au probleme, la care se adaugă şi lipsa de personal. Au fost angajate persoane pentru mentenanță, iar paza este asigurată de firme de specialitate. S-a discutat și despre cumpărarea termocentralei, iar cinci firme sunt deja interesate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru