Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri

Dată

Toţi cei 700 angajaţi ai Termocentralei Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara şi-au încheiat contractele și intră în șomaj. Oamenii sunt concediați colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de peste 1.400 salariaţi. Persoanele disponibilizate vor beneficia de plăţi compensatorii de 10.000 euro, impozitate cu 10%, dar şi de venituri de completare.
Compania se pregăteşte de reorganizare, proces care va fi dificil, în condiţiile în care toate cele patru mine au probleme, la care se adaugă şi lipsa de personal. Au fost angajate persoane pentru mentenanță, iar paza este asigurată de firme de specialitate. S-a discutat și despre cumpărarea termocentralei, iar cinci firme sunt deja interesate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru