Angajații Termocentralei Mintia sunt șomeri

Dată

Toţi cei 700 angajaţi ai Termocentralei Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara şi-au încheiat contractele și intră în șomaj. Oamenii sunt concediați colectiv în cadrul programului de restructurare al companiei, care prevede disponibilizarea unui număr de peste 1.400 salariaţi. Persoanele disponibilizate vor beneficia de plăţi compensatorii de 10.000 euro, impozitate cu 10%, dar şi de venituri de completare.
Compania se pregăteşte de reorganizare, proces care va fi dificil, în condiţiile în care toate cele patru mine au probleme, la care se adaugă şi lipsa de personal. Au fost angajate persoane pentru mentenanță, iar paza este asigurată de firme de specialitate. S-a discutat și despre cumpărarea termocentralei, iar cinci firme sunt deja interesate.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Rusaliile: Semnificație, tradiție și obiceiuri – MozaiQub

Pogorârea Duhului Sfânt sau Rusaliile este sărbătoarea creștină care comemorează pogorârea Sfântului Spirit asupra ucenicilor lui Hristos și se celebrează anual la 50 de zile după Înviere.

Actualitate

Primăria Timișoara lansează un nou concurs pentru ocuparea unor posturi vacante – VOX

Primăria Timișoara organizează un concurs de recrutare, cu proba scrisă în 4 iulie, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 7 funcții publice de execuție vacante din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului orașului.

Actualitate

Are nevoie jurnalismul de legislație proprie?

De ce avem nevoie de legi bune? Despre legea presei vorbesc la Dialogurile Qub, avocat Luminița Țundrea și Corina Gluhovschi, director QUBTV

Actualitate

S-a încheiat prima etapă a proiectului „Unitate în diversitate- basme românești și africane” – VOX

Cultura și educația sunt factori decisivi pentru dezvoltarea unei comunități, iar dialogul dintre cele două poate contribui la combaterea discriminării și creșterea coeziunii sociale.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru