Amenzi pentru nereciclare

Dată

Mai multe societăți comerciale și asociații de proprietari din Timișoara au fost verificate de către Poliția Locală și RETIM dacă aruncă gunoiul selectiv. Au fost vizate firmele care produc deșeuri și nu au încheiat contract cu firma de salubrizare timișoreană. Persoanele juridice riscă să fie amendate cu până la 2.500 de lei dacă nu depozitează separat deșeurile menajere de cele reciclabile. Peste 641 de firme au fost verificate, iar 40 dintre ele au fost amendate cu o sumă totală de 38.500 de lei.

sursă foto: specialarad.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru