Alocațiile majorate de la 1 ianuarie

Dată

Alocațiile pentru copii vor fi majorate cu 20% de la 1 ianuarie 2022, a anunțat Ministrul interimar al Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan. În prezent alocaţia pentru copii are o valoare de 427 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani și copiii cu handicap și de 214 lei pentru cei cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani. De la 1 ianuarie, alocaţia va fi majorată la suma de 486 de lei pentru copiii sub 2 ani și pentru cei cu grad de handicap și de 243 de lei pentru copiii mai mari de 2 ani. Creșterea alocațiilor ar fi trebuit să aibă loc în 1 iulie 2021, conform calendarului agreat de Guvernul Orban, dar majorarea a fost amânată de Guvernul Cîţu pentru 1 ianuarie 2022.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru