Alocațiile majorate de la 1 ianuarie

Dată

Alocațiile pentru copii vor fi majorate cu 20% de la 1 ianuarie 2022, a anunțat Ministrul interimar al Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan. În prezent alocaţia pentru copii are o valoare de 427 lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani și copiii cu handicap și de 214 lei pentru cei cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani. De la 1 ianuarie, alocaţia va fi majorată la suma de 486 de lei pentru copiii sub 2 ani și pentru cei cu grad de handicap și de 243 de lei pentru copiii mai mari de 2 ani. Creșterea alocațiilor ar fi trebuit să aibă loc în 1 iulie 2021, conform calendarului agreat de Guvernul Orban, dar majorarea a fost amânată de Guvernul Cîţu pentru 1 ianuarie 2022.

sursă foto: digi24.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Descoperim oameni și fapte frumoase – QubArena

Oamenii cărora le pasă sunt lângă noi și ne propunem să îi descoperim și să vorbim cu si despre ei.

Actualitate

A X-a ediție a salonului de carte Bookfest Timișoara – MozaiQub

Cea de-a X-a ediție a Salonului de Carte Bookfest Timișoara a adus la Centrul Regional de Afaceri, cele mai bune cărți ale momentului.

Actualitate

Doliu în muzica populară. A murit artistul Tiberiu Ceia – VOX

Tiberiu Ceia, artistul care reprezenta cu mândrie Banatul, a murit la 29 martie, la vârsta de 82 de ani. Artistul a trăit toată viaţa cu drag de folclor și de scenă.

Actualitate

Când consultăm medicul alergolog? – Rețeta Compensată

Într-o lume în care stresul cotidian și poluarea se intersectează tot mai des cu sisteme imunitare din ce în ce mai slăbite, numărul persoanelor afectate de diverse tipuri de alergii se află într-o continuă creștere.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru