Alocațiile copiilor în 2022

Dată

Majorarea alocațiilor pentru copii ar fi trebuit să aibă loc începând cu data de 1 iulie 2021, potrivit calendarului agreat de Guvernul Orban anul trecut. Decizia a fost însă amânată. Potrivit Legii bugetului de stat pe 2022, care a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis, începând de la 1 ianuarie 2022, alocațiile pentru copii vor fi mai mari. Acestea vor crește de la 214 la 243 de lei în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani, iar pentru micuții sub 2 ani și în cazul copiilor cu handicap, alocațiile nu vor mai fi de 427 de lei, ci 600 de lei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Deschiderea Timișoara 2023 – MozaiQub

Deschiderea oficială a programului Timişoara Capitală Culturală Europeană 2023, care are loc pe 17-19 februarie, este precedată de o diversitate de evenimente care invită publicul să intre în atmosfera de sărbătoare culturală.

Actualitate

Garda de la Timișoara – QubArena

Ceremonial de schimbare a gărzii la Timișoara.

Actualitate

Victimele traficului de persoane – MozaiQub

De mai bine de 15 ani, România este țara europeană cu cel mai mare număr de cetățeni UE victime ale traficului de persoane și cu grupări de infracționalitate organizată în continuă creștere, care acționează tot mai sofisticat, unele fiind conectate la rețele internaționale puternice

Actualitate

Ce strategie de promovare are Timișul? – QubArena

Promovarea și dezvoltarea turismului județului Timiș sunt priorități.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru