Afacerile în agricultură, finanțate

Dată

Agricultura atrage tot mai mulți români să îşi deschidă o afacere. Numai anul acesta, România s-a a avut cu peste 10 mii de ferme noi față de anul trecut. În jumătate dintre ele se cultivă cereale, legume sau fructe. Restul sunt axate fie pe creşterea animalelor fie pe pomicultură.
Oamenii sunt atraşi de multiplele opţiuni de finanţare pe care le au, mai ales că este unul dintre sectoarele care primeşte bani din partea Uniunii Euroepene.
Pentru început fermierii primesc până la 5.000 euro pe hectar pentru cultură, iar dacă se alege associerea cu alţi fermieri, se pot accesa noi fonduri.
Consultanţii financiari spun că mulţi fermieri ajung repede la faliment pentru că nu ştiu să îşi dezvolte afacerea., România are cele mai mici şi fărâmiţate ferme din Uniunea Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Pro Musica – o poveste frumoasă! – QubArena

Inițiativele independente ale membrilor comunității sunt cele care asigură păstrarea patrimoniului cultural al Timișoarei. Despre un astfel de proiect frumos, despre o formație emblematica a Rock ului românesc, vorbim la QubArena, Corina Gluhovschi si regizorul Gheorghe Șfeițer si cu coordonatorul proiectului, Ilie Sârbu. Emisiunea poate fi urmărită pe canalele de cablu, pe canalul de YouTube al QubTv, pe pagina de Facebook QubTv si pe site-ul www.qubtv.ro

Actualitate

Președintele Germaniei, în premieră la Timișoara

Frank Walter Steinmeier, președintele Germaniei se află în prima sa vizită la Timișoara. După o scurtă vizită în capitală, urmată de o oprire și la Sibiu, acesta a ajuns și la Timișoara. Aici, a avut programate mai multe întâlniri.

Actualitate

Greva în educație, continuă – MozaiQub

Este a patra zi de grevă în educație, profesorii ies în continuare în stradă.
S-au încheiat negocierile guvernanţilor cu profesorii.

Actualitate

Ce este medicina internă și când apelăm la medicul internist? – Rețeta Compensată

Medicina internă este specialitatea medicală care privește organismul ca pe un tot unitar și care se ocupă cu diagnosticul și tratamentul nechirurgical al majorității bolilor de care suferă adulții -plămâni, inimă, stomac, ficat, intestin, sistem urogenital şi multe altele

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru