Afacerile în agricultură, finanțate

Dată

Agricultura atrage tot mai mulți români să îşi deschidă o afacere. Numai anul acesta, România s-a a avut cu peste 10 mii de ferme noi față de anul trecut. În jumătate dintre ele se cultivă cereale, legume sau fructe. Restul sunt axate fie pe creşterea animalelor fie pe pomicultură.
Oamenii sunt atraşi de multiplele opţiuni de finanţare pe care le au, mai ales că este unul dintre sectoarele care primeşte bani din partea Uniunii Euroepene.
Pentru început fermierii primesc până la 5.000 euro pe hectar pentru cultură, iar dacă se alege associerea cu alţi fermieri, se pot accesa noi fonduri.
Consultanţii financiari spun că mulţi fermieri ajung repede la faliment pentru că nu ştiu să îşi dezvolte afacerea., România are cele mai mici şi fărâmiţate ferme din Uniunea Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea de Vest Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Vest din Timișoara îi așteaptă pe studenți în noul an universitar de luni, 27 septembrie. Pentru studenții din cadrul facultăților de la Universitatea de Vest cursurile încep diferit. Unii dintre ei vor merge fizic la cursuri, alții le vor susține online.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehinica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru