Afacerile în agricultură, finanțate

Dată

Agricultura atrage tot mai mulți români să îşi deschidă o afacere. Numai anul acesta, România s-a a avut cu peste 10 mii de ferme noi față de anul trecut. În jumătate dintre ele se cultivă cereale, legume sau fructe. Restul sunt axate fie pe creşterea animalelor fie pe pomicultură.
Oamenii sunt atraşi de multiplele opţiuni de finanţare pe care le au, mai ales că este unul dintre sectoarele care primeşte bani din partea Uniunii Euroepene.
Pentru început fermierii primesc până la 5.000 euro pe hectar pentru cultură, iar dacă se alege associerea cu alţi fermieri, se pot accesa noi fonduri.
Consultanţii financiari spun că mulţi fermieri ajung repede la faliment pentru că nu ştiu să îşi dezvolte afacerea., România are cele mai mici şi fărâmiţate ferme din Uniunea Europeană.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru