A început livrarea tichetelor pentru vaccinați

Dată

Voucherele destinate celor care s-au vaccinat au început să fie livrate în centre, în opt judeţe fiind deja transmise, a declarat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centrele de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. De acestea vor beneficia toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august. Persoanele care au deja schema de vaccin completă, vor putea merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a-şi ridica cele 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru