A început livrarea tichetelor pentru vaccinați

Dată

Voucherele destinate celor care s-au vaccinat au început să fie livrate în centre, în opt judeţe fiind deja transmise, a declarat Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centrele de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. De acestea vor beneficia toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august. Persoanele care au deja schema de vaccin completă, vor putea merge în centrele unde s-au vaccinat pentru a-şi ridica cele 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru