A crescut producția de grâu

Dată

România a înregistrat anul acesta cea mai mare producție de grâu, după aderarea la Uniunea Europeană. Până în data de 16 august 2021 au fost recoltate 11,33 milioane de tone de grâu, spre deosebire de aceeași perioadă a anului trecut când au fost recoltate doar 2,2 milioane de tone. Recolta anului 2020 a fost diminuată cu peste 40% din cauza secetei. Cei mai buni ani din 2007 și până în prezent au fost 2018 și 2019, cu o producție totală de grâu de 10,14 și 10,29 milioane de tone. Producții medii peste media națională s-au realizat în vestul țării, în județele Satu Mare, Timiș, Bihor și Arad.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru