A crescut numărul insolvențelor

Dată

Peste 4.300 de firme și persoane fizice autorizate au intrat în insolvență în primele nouă luni ale anului 2021. Numărul insolvențelor a crescut cu 6 procente față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în județele Cluj, Bihor, Timiș și municipiul București, iar cele mai puține au fost în județele Harghita, Covasna și Tulcea. În funcție de domeniul de activitate, cel mai mare număr de insolvenți a fost consemnat în comerțul cu ridicata și amănuntul, repararea autovehiculelor și a motocicletelor și în construcții.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru