A crescut numărul insolvențelor

Dată

Peste 4.300 de firme și persoane fizice autorizate au intrat în insolvență în primele nouă luni ale anului 2021. Numărul insolvențelor a crescut cu 6 procente față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe cazuri au fost înregistrate în județele Cluj, Bihor, Timiș și municipiul București, iar cele mai puține au fost în județele Harghita, Covasna și Tulcea. În funcție de domeniul de activitate, cel mai mare număr de insolvenți a fost consemnat în comerțul cu ridicata și amănuntul, repararea autovehiculelor și a motocicletelor și în construcții.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru