4 milioane de euro pentru Buziaș

Dată

Un proiect amplu, în valoare de peste 4 milioane de euro, va schimba imaginea Buziașului. Scopul proiectului, aflat în derulare, este de dezvoltare a infrastructurii pentru turismul balnear. În proiect a fost cuprinsă și reabilitarea a 14 străzi, precum și amenajarea Școlii cu Clasele V-VIII de pe Strada Republicii. Au început lucrările în zona parcului, se pietruiesc aleile și sunt reparate străzile adiacente. Se va trece, mai apoi, la introducerea iluminatului, montarea mobilierului urban și realizarea unor fântâni arteziene. Vor exista chiar și cișmele cu apă minerală. Autoritățile își doresc, prin astfel de proiecte, o creștere a calității vieții în oraș și un număr mai ridicat de turiști.

sursa foto: romtur.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru