4 milioane de euro pentru Buziaș

Dată

Un proiect amplu, în valoare de peste 4 milioane de euro, va schimba imaginea Buziașului. Scopul proiectului, aflat în derulare, este de dezvoltare a infrastructurii pentru turismul balnear. În proiect a fost cuprinsă și reabilitarea a 14 străzi, precum și amenajarea Școlii cu Clasele V-VIII de pe Strada Republicii. Au început lucrările în zona parcului, se pietruiesc aleile și sunt reparate străzile adiacente. Se va trece, mai apoi, la introducerea iluminatului, montarea mobilierului urban și realizarea unor fântâni arteziene. Vor exista chiar și cișmele cu apă minerală. Autoritățile își doresc, prin astfel de proiecte, o creștere a calității vieții în oraș și un număr mai ridicat de turiști.

sursa foto: romtur.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru