Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Dată

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an. În cadrul evenimentului, studenții și absolvenții au posibilitatea de a-și găsi și aplica pentru locuri de muncă, internship-uri sau stagii de practică. Evenimentul începe astăzi și se încheie vineri, 29 octombrie. Cei interesați de ofertele de muncă de pe piață sunt așteptați zilnic între orele 10:00 – 16:00 pentru a lua legătura direct cu angajatorii sau reprezentanții companiilor. Detalii legate de conferințe, precum și întregul program pot fi găsite pe site-ul zilelecarierei.upt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce – VOX

Șoferii prinși sub influența drogurilor sau a alcoolului nu vor mai putea conduce o perioadă de până la 10 ani, conform unui proiect de lege depus de parlamentarul Robert Cazanciuc.

Actualitate

Peste 4.000 permise de ședere, emise în județul Timiș – VOX

Aproximativ 4000 permise de ședere pentru diferite scopuri și peste 1200 de avize de angajare în muncă au fost emise de polițiștii de imigrări din Timiș în primele opt luni ale acestui an.

Actualitate

Produsele cosmetice – benefice sau nocive? – MozaiQub

În ziua de astăzi, machiajul este un element esențial în completarea ținutei de zi cu zi, fie că vorbim doar despre folosirea unui ruj discret, a unui rimel, până la nelipsita cremă de față sau deodorant sau parfum, însă multitudinea de produse disponibile de pe piață, poate îngreuna alegerile atunci când vine vorba despre alegerea unui produs în defavoarea altuia.

Actualitate

De vorbă cu Radu Almășan – Povești cu cântec

Pentru melomanii pasionați de muzica autohtonă, numele lui Radu Almășan este bine-cunoscut.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru