Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Dată

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an. În cadrul evenimentului, studenții și absolvenții au posibilitatea de a-și găsi și aplica pentru locuri de muncă, internship-uri sau stagii de practică. Evenimentul începe astăzi și se încheie vineri, 29 octombrie. Cei interesați de ofertele de muncă de pe piață sunt așteptați zilnic între orele 10:00 – 16:00 pentru a lua legătura direct cu angajatorii sau reprezentanții companiilor. Detalii legate de conferințe, precum și întregul program pot fi găsite pe site-ul zilelecarierei.upt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru