Zilele Carierei la Poltehnica Timișoara, online

Dată

Noua ediție a evenimentului Zilele Carierei se desfășoară online în acest an. În cadrul evenimentului, studenții și absolvenții au posibilitatea de a-și găsi și aplica pentru locuri de muncă, internship-uri sau stagii de practică. Evenimentul începe astăzi și se încheie vineri, 29 octombrie. Cei interesați de ofertele de muncă de pe piață sunt așteptați zilnic între orele 10:00 – 16:00 pentru a lua legătura direct cu angajatorii sau reprezentanții companiilor. Detalii legate de conferințe, precum și întregul program pot fi găsite pe site-ul zilelecarierei.upt.ro.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru