Zilele Aradului în Piața „Avram Iancu”

Dată

Zilele Aradului continuă cu activități în Piața Avram Iancu în perioada 24 – 29 august. Aici vor putea fi găsite preparate culinare tradiționale, produse realizate manual, suveniruri, iar pentru cei mici, un loc de joacă cu tobogane gonflabile. Cei care doresc să viziteze zona special amenajată a pieței de Zilele Aradului, o pot face zilnic între orele 11:00 – 23:00. Astăzi, între orele 17.00–22.00, pe terenul de fotbal din cartierul Sânicolaul Mic, continuă Campionatul de fotbal din Municipiul Arad. În intervalul orar 19.00–21.00, în Parcul Eminescu va avea loc un concert. După acesta, va avea loc evenimentul „Outdoor Power” – în cadrul căruia se face gimnastică, fitness şi aerobic în Parcul din cartierul Alfa, între orele 20.00 şi 21.00.

sursă foto: flickr.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru