Zilele Aradului în Piața „Avram Iancu”

Dată

Zilele Aradului continuă cu activități în Piața Avram Iancu în perioada 24 – 29 august. Aici vor putea fi găsite preparate culinare tradiționale, produse realizate manual, suveniruri, iar pentru cei mici, un loc de joacă cu tobogane gonflabile. Cei care doresc să viziteze zona special amenajată a pieței de Zilele Aradului, o pot face zilnic între orele 11:00 – 23:00. Astăzi, între orele 17.00–22.00, pe terenul de fotbal din cartierul Sânicolaul Mic, continuă Campionatul de fotbal din Municipiul Arad. În intervalul orar 19.00–21.00, în Parcul Eminescu va avea loc un concert. După acesta, va avea loc evenimentul „Outdoor Power” – în cadrul căruia se face gimnastică, fitness şi aerobic în Parcul din cartierul Alfa, între orele 20.00 şi 21.00.

sursă foto: flickr.com

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Cultură & Culte & Educație

Ziua internațională pentru accesul universal la educație

Ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie este celebrată anual la 28 septembrie pentru a marca importanţa unei guvernări deschise, transparente şi responsabile.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

MozaiQub

Cum încep cursurile la USAMVB Timișoara și la Universitatea din Craiova? – MozaiQub

Situaţia începerii anului universitar pentru studenţii Universităţii din Craiova rămâne, încă, una neclară, deciziile de organizare şi desfăşurare a cursurilor urmând a fi discutate pe parcursul zilei de astăzi, într-o şedinţă a conducerii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru