Zeci de școli din Hunedoara fără directori

Dată

Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara a publicat lista cu posturile de conducere vacante din unitățile de învățământ preuniversitar din județ. Sunt vacante 36 de posturi de director și 31 de posturi de director adjunct. În urma concursului organizat pentru ocuparea funcțiilor de conducere, au existat unități de învățământ pentru care nu a optat niciun candidat. Școlile care au posturi vacante de director sunt, în principal, în mediul rural.
În ceea ce privește posturile vacante de director adjunct, la Colegiul Național Decebal din Deva sunt vacante două posturi. Pentru unul din cele două posturi există mențiunea că persoana care candidează pentru post trebuie să aibă obligația cunoașterii limbii germane, fapt dovedit cu documente justificative.
Și la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Petroșani și la Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni sunt vacante posturile de director adjunct. În acest caz, candidatul trebuie să cunoască limba maghiară și se cer documente justificative în acest sens.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Genetica medicală și bolile rare – Rețeta Compensată

Așa numitele “boli rare” sunt boli care afectează un mic număr de persoane şi apar probleme foarte specifice legate de raritatea lor.

Actualitate

Rețelele sociale și stima de sine – MozaiQub

Tehnologie Viteză. Rețele de socializare. Toate acestea sunt interconectate, iar tranziția între viața reală și socializarea virtuală s-a făcut într-un ritm accelerat.

Actualitate

Cum recuperăm adevărul Revoluției din Decembrie 1989? – QubArena

IRRD ar putea să devină inițiatorul scoaterii adevărului la suprafață despre Decembrie 1989.

Actualitate

Istoria capitalelor culturale – MozaiQub

Programul Capitala Culturala a Europei a apărut/ a fost înființat/ a luat naștere în 1985, când ministrul grec al culturii, Melina Mercouri, și ministrul francez al culturii, Jack Lang, au propus ideea de a desemna anual un oraș ca simbol cultural al Uniunii Europene.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru