Visul american la Filarmonică – Știrile Qub

Dată

„Visul american” va fi prezent pe scena Palatului Cultural din Arad joi, 20 mai, de la ora 19:00. „The American Dream” este titlul programului de muzică americană, propus de dirijorul Lorenzo Moroni pentru prima sa colaborare cu ansamblul de suflători al orchestrei simfonice arădene. Programul concertului îi cuprinde pe cei mai populari și influenți artiști și compozitori ai Americii secolului XX. Temele de musical din West Side Story de Leonard Bernstein, Chicago de John Kander, precum și titluri din repertoriul lui George Gershwin sunt câteva vor putea fi urmărite de spectatorii arădeni și nu numai.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru