Visul american la Filarmonică – Știrile Qub

Dată

„Visul american” va fi prezent pe scena Palatului Cultural din Arad joi, 20 mai, de la ora 19:00. „The American Dream” este titlul programului de muzică americană, propus de dirijorul Lorenzo Moroni pentru prima sa colaborare cu ansamblul de suflători al orchestrei simfonice arădene. Programul concertului îi cuprinde pe cei mai populari și influenți artiști și compozitori ai Americii secolului XX. Temele de musical din West Side Story de Leonard Bernstein, Chicago de John Kander, precum și titluri din repertoriul lui George Gershwin sunt câteva vor putea fi urmărite de spectatorii arădeni și nu numai.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Machu Picchu, povestea unui oraş pierdut – MozaiQub

În 24 iulie 1911, a fost redescoperit Machu Picchu, „oraşul pierdut al incaşilor”, de către arheologul american Hiram Bingham.

Actualitate

Ştefan Luchian: pictorul sufletului românesc – MozaiQub

Astăzi, 28 iunie, se împlinesc 106 de ani de la trecerea le cele veşnice a pictorului Ştefan Luchian, remarcabil reprezentant al artei moderne româneşti.

Actualitate

Seceta şi recolta din România – VOX

Seceta cauzată de temperaturile neobișnuit de mari afectează recolta din România.

Actualitate

Cele mai mici preţuri la carburanţi – VOX

La finalul acestei săptămâni, adică de la 1 iulie, se anunță ieftiniri ale carburanților. Executivul a anunțat un minus de 50 de bani atât la benzină, cât și la motorină, care ar urma să se aplice direct la pompă, cu toate acestea, preţul carburanţilor rămâne unul ridicat.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru