Visul american la Filarmonică – Știrile Qub

Dată

„Visul american” va fi prezent pe scena Palatului Cultural din Arad joi, 20 mai, de la ora 19:00. „The American Dream” este titlul programului de muzică americană, propus de dirijorul Lorenzo Moroni pentru prima sa colaborare cu ansamblul de suflători al orchestrei simfonice arădene. Programul concertului îi cuprinde pe cei mai populari și influenți artiști și compozitori ai Americii secolului XX. Temele de musical din West Side Story de Leonard Bernstein, Chicago de John Kander, precum și titluri din repertoriul lui George Gershwin sunt câteva vor putea fi urmărite de spectatorii arădeni și nu numai.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru