Violența în școli

Dată

Violenţa este tot mai prezentă în şcolile din România, iar agresiunea verbală este forma cea mai des întâlnită. Unul din cinci elevi din România se simte exclus din comunitatea şcolii. Această percepţie se manifestă în special în rândul elevilor de gimnaziu.
40% dintre ei nu fac nimic după ce sunt agresați din cauză că le este frică ori pentru că nu știu cu cine să vorbească, iar 60% dintre martori spun că nu doresc să se implice. Principalele motive ale actelor de violență sunt aspectul fizic și notele. După agresiunea verbală, urmează agresiunea socială și hărțuirea de pe internet. Fenomenul de bullying este unul extrem de grav şi cu urmări pe termen lung pentru viaţa copilului şi a viitorului adult.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru