Universitățile din Craiova încep diferit

Dată

Cele două universități din Craiova au început anul universitar 2021-2022 în mod diferit. La Universitatea din Craiova cursurile se vor desfăşura online, iar activitățile de laborator, lucrările practice, proiectele și seminariile urmează să se desfășoare în săli în proporție de minim 50% la fiecare disciplină. În schimb, cursurile la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova se desfășoară în format fizic. Studenții vor învăța în sălile de curs, în laboratoare și la patul bolnavului cu respectarea distanțării fizice și a tutoror normelor cu privire la situația pandemică actuală. Anul universitar 2021-2022 a început vineri, 1 octombrie, la cele două universități, cu desfășurarea cursurilor și a seminariilor, fără ceremonie de deschidere.

sursă foto: www.ucv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru