Universitățile din Craiova încep diferit

Dată

Cele două universități din Craiova au început anul universitar 2021-2022 în mod diferit. La Universitatea din Craiova cursurile se vor desfăşura online, iar activitățile de laborator, lucrările practice, proiectele și seminariile urmează să se desfășoare în săli în proporție de minim 50% la fiecare disciplină. În schimb, cursurile la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova se desfășoară în format fizic. Studenții vor învăța în sălile de curs, în laboratoare și la patul bolnavului cu respectarea distanțării fizice și a tutoror normelor cu privire la situația pandemică actuală. Anul universitar 2021-2022 a început vineri, 1 octombrie, la cele două universități, cu desfășurarea cursurilor și a seminariilor, fără ceremonie de deschidere.

sursă foto: www.ucv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru