Universitățile din Craiova încep diferit

Dată

Cele două universități din Craiova au început anul universitar 2021-2022 în mod diferit. La Universitatea din Craiova cursurile se vor desfăşura online, iar activitățile de laborator, lucrările practice, proiectele și seminariile urmează să se desfășoare în săli în proporție de minim 50% la fiecare disciplină. În schimb, cursurile la Universitatea de Medicină și Farmacie din Craiova se desfășoară în format fizic. Studenții vor învăța în sălile de curs, în laboratoare și la patul bolnavului cu respectarea distanțării fizice și a tutoror normelor cu privire la situația pandemică actuală. Anul universitar 2021-2022 a început vineri, 1 octombrie, la cele două universități, cu desfășurarea cursurilor și a seminariilor, fără ceremonie de deschidere.

sursă foto: www.ucv.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru