Universitatea din Craiova creşte tarifele la cazare

Dată

Consiliul de Administraţie al Universităţii din Craiova a aprobat majorarea tarifului de cazare în căminele studențești cu 35 lei pe loc. Motivul este că au crescut preţurile la facturile de utilități, energie electrică, gaze, apă și energie termică. În acest an universitar au fost aprobate 1.600 locuri de cazare în cămine pentru a asigura distanţarea fizică. Cazarea în căminele studenţeşti a fost condiţionată, însă de vaccinare. În ceea ce priveşte scumpirile, acestea au fost aplicate şi la unele produse din cantinele studenţeşti.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

De ce nu învățăm din greșeli? – QubArena

Am învățat ceva din pandemie? Despre informare și dezimformare, cu prof. univ. dr.Emilian Popovici, vicepreședintele Societății Române de Epidemiologie

Actualitate

Vămile – rolul și importanța lor – MozaiQub

Istoria vămii se remarcă din antichitate, când țările au început să își stabilească granițele și să perceapă taxe pe bunurile care treceau prin acestea.

Actualitate

Funcțiile sistemului osos și cele mai frecvente afecțiuni ale acestuia – Rețeta Compensată

Durerile articulare reprezintă o reală problemă pentru persoanele suferinde deoarece provoacă dureri intense la utilizarea articulației respective, le îngustează spectrul de activități provocând inclusiv stări anxioase sau depresive.

Actualitate

Veszprem a devenit prima Capitală Europeană a Culturii – MozaiQub

Primul dintre cele trei orașe europene care vor avea în acest an titlul de Capitală Europeană a Culturii, orașul Veszprem din Ungaria, a inaugurat oficial sărbătoarea culturală, cu câteva săptămâni înaintea Timișoarei.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru