Universitatea din Craiova creşte tarifele la cazare

Dată

Consiliul de Administraţie al Universităţii din Craiova a aprobat majorarea tarifului de cazare în căminele studențești cu 35 lei pe loc. Motivul este că au crescut preţurile la facturile de utilități, energie electrică, gaze, apă și energie termică. În acest an universitar au fost aprobate 1.600 locuri de cazare în cămine pentru a asigura distanţarea fizică. Cazarea în căminele studenţeşti a fost condiţionată, însă de vaccinare. În ceea ce priveşte scumpirile, acestea au fost aplicate şi la unele produse din cantinele studenţeşti.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru