Un nou pod și un subpasaj modernizat pentru Timișoara

Dată

Lucrările la subpasajul de la Solventul urmează să înceapă în acest an, după ce Primăria Timișoara a primit acordul CFR Național. Proiectul a fost într-un proces de avizare mai bine de jumătate de an, iar săptămâna viitoare va fi depus pentru autorizația de construcție. Un nou pod peste Bega este un alt proiect care va fi pus în practică în acest an, anunță vice-primarul Timișoarei, Ruben Lațcău. Pentru finanțarea lucrărilor, municipalitatea speră să poată accesa fonduri europene prin următorul ciclu de finanțare, pe Programul Operațional Regional. Conform autorităților timișorene, la subpasaj se va lucra doi ani, iar la pod trei.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Cum a ajuns Euroins la faliment? – MozaiQub

Euroins este cea mai mare societate de asigurări RCA din România, dar și cea mai reclamată, dată în judecată și sancționată dintre ele.

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru