Ultimele înscrieri la Universitatea „Vasile Goldiș” Arad

Dată

Înscrierile la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad se pot face până în 24 septembrie 2021. Universitatea pune la dispoziția studenților programe de licență, masterat și doctorat în domeniul sănătății, al științelor juridice, al științelor economice, informatică și inginerie, științe socio-umane și educație fizică și sport. Studenții se pot înscrie pe platforma online pusă la dispoziție de Universitate accesând pagina afișată pe ecran. Aceștia se mai pot înscrie și fizic, la sediul Universității de pe Bulevardul Revoluției numărul 94, care este deschis pentru programul cu publicul de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 și sâmbăta între orele 9:00 – 13:00. În 25 septembrie se vor afișa rezultatele și vor putea fi depuse contestațiile. Între 26 și 28 septembrie vor fi confirmate locurile, iar în 29 septembrie va avea loc redistribuirea candidaților pe locurile neocupate și afișarea rezultatelor finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

România nu a intrat în Spațiul Schengen – MozaiQub

România, care așteaptă intrarea în Schengen de 11 ani, nu intră în spațiul european de liberă circulație nici de această dată, deși a avut sprijinul a 26 de state membre ale UE.

Actualitate

Premiera filmului „Phoenix – Povestea”- MozaiQub

Premiera filmului „Phoenix – Povestea” a avut loc la Timișoara, la Cinema Victoria, în prezența unui public numeros.

Actualitate

Casa lui Moș Crăciun – VOX

Casa lui Moș Crăciun s-a deschis în Parcul Central din Dumbrăvița. Cu multă bucurie și emoție, copiii l-au întâmpinat pe Moș Crăciun și s-au bucurat de prezența lui.

Actualitate

Epilepsia- o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia nu este o raritate în România. De altfel, statisticile arată că nici mai mult, nici mai puţin de jumătate de milion de români sunt afectaţi de această boală a creierului.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru