Ultimele înscrieri la Universitatea „Vasile Goldiș” Arad

Dată

Înscrierile la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad se pot face până în 24 septembrie 2021. Universitatea pune la dispoziția studenților programe de licență, masterat și doctorat în domeniul sănătății, al științelor juridice, al științelor economice, informatică și inginerie, științe socio-umane și educație fizică și sport. Studenții se pot înscrie pe platforma online pusă la dispoziție de Universitate accesând pagina afișată pe ecran. Aceștia se mai pot înscrie și fizic, la sediul Universității de pe Bulevardul Revoluției numărul 94, care este deschis pentru programul cu publicul de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 și sâmbăta între orele 9:00 – 13:00. În 25 septembrie se vor afișa rezultatele și vor putea fi depuse contestațiile. Între 26 și 28 septembrie vor fi confirmate locurile, iar în 29 septembrie va avea loc redistribuirea candidaților pe locurile neocupate și afișarea rezultatelor finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Oamenii Naturii – QubArena

Faptele bune și energia pozitivă sunt cele care ne antrenează să clădim viitorul generațiilor viitoare. Un astfel de model este Iosif Martinescu, coordonatorul asociației Verde de Banat, invitatul Corinei Gluhovschi la QubArena din această seară.

Rata șomajului în vestul țării – MozaiQub

Rata şomajului în luna ianuarie 2023 a fost de 5,6%, valoare egală cu cea înregistrată în luna decembrie 2022, arată datele Institutului Național de Statistică.

Actualitate

Timișoara își decide prioritățile – VOX

Campania de bugetare participativă „Timişoara decide!”, ediția 2023, a intrat în linie dreaptă.

Actualitate

Aparatură nouă pentru chirurgia cataractei, la Arad – VOX

Un nou aparat pentru chirurgia cataractei funcționează în cadrul Compartimentului de Oftalmologie, de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru