Ultimele înscrieri la Universitatea „Vasile Goldiș” Arad

Dată

Înscrierile la Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad se pot face până în 24 septembrie 2021. Universitatea pune la dispoziția studenților programe de licență, masterat și doctorat în domeniul sănătății, al științelor juridice, al științelor economice, informatică și inginerie, științe socio-umane și educație fizică și sport. Studenții se pot înscrie pe platforma online pusă la dispoziție de Universitate accesând pagina afișată pe ecran. Aceștia se mai pot înscrie și fizic, la sediul Universității de pe Bulevardul Revoluției numărul 94, care este deschis pentru programul cu publicul de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 și sâmbăta între orele 9:00 – 13:00. În 25 septembrie se vor afișa rezultatele și vor putea fi depuse contestațiile. Între 26 și 28 septembrie vor fi confirmate locurile, iar în 29 septembrie va avea loc redistribuirea candidaților pe locurile neocupate și afișarea rezultatelor finale.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru