TVA de 5% pentru manuale, cărți și reviste în format electronic

Dată

Parlamentul a aprobat reducerea cotei de TVA la 5% pentru manuale, cărţi şi reviste în format electronic. Măsura va contribui la susţinerea lecturii, în special în mediul rural, unde cetăţenii au acces limitat la biblioteci sau librării . Cota redusă de TVA se aplică de la 1 ianuarie 2022 asupra bazei de impozitare pentru livrarea de manuale şcolare, cărţi, ziare şi reviste pe suport fizic. Se aplică, de asemenea şi pe cale electronică, cu excepţia celor care au un conţinut video sau audio şi a celor destinate publicităţii.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 26 noiembrie 2021

Titlurile zilei: Echipamente medicale pentru Spitalul Județean din Târgu Jiu, 29 noiembrie, zi liberă, Timișorenii, așteptați la Târgul de Crăciun.

QubArena

Despre povețe și cum ne raportăm la ele – QubArena

Despre solidaritate și implicare, despre importanța rugăciunii și cum să facem față vremurilor grele în care trăim, discutăm în această ediție QubArena Alături de Protopopul Protopopiatului Ortodox Timișoara, Părintele Zaharia Pereș.

MozaiQub

Ziua Clinicii Universitare Bega – MozaiQub

Maternitatea Bega din Timișoara a primit binecuvântarea Înalt Preasfințitului Ioan Mitropolitul Banatului.

Transporturi & Turism

Termen de valabilitate al pașaportului de vaccinare

Uniunea Europeană recomandă un termen de expirare de 9 luni a pașaportului de vaccinare, pentru toți cei care vor să călătorească în țările membre.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru