Tururi ghidate gratuite

Dată

De Ziua Internațională Art Nouveau, în 10 iunie, vor fi organizate expoziții și tururi tematice în Timișoara, Lugoj și Jimbolia, dar și în instituțiile de cultură. Înscrierile se pot face până în 7 iunie, separat pentru Timișoara, Lugoj și Jimbolia. Prin acest eveniment, se dorește încurajarea turismului cultural prin promovarea unor obiective din patrimoniul care se regăsește în județul Timiș . Mai mult, se dorește conștientizarea și sensibilizarea publicului cu privire la importanța protejării și conservării patrimoniului. Tururile de oraș și de expoziție vor fi conduse de specialiști, care activează în instituții de cultură din județ, precum: Muzeul Național al Banatului, Muzeul de Istorie, Etnografie și Artă Plastică din Lugoj și Casa de Cultură a Orașului Jimbolia. Tururile sunt gratuite, în limita locurilor disponibile. Tot joi, 10 iunie, Muzeul Național al Banatului va organiza tururi ghidate în expoziția „Patrimonium 2020”, pe care o găzduiește în Bastionul Theresia din Timișoara. Va fi expusă și lampa de birou cu melc, în stil Art Nouveau, aflată în colecția Muzeului Național al Banatului.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Phoenix povestea – QubArena

Filmul Phoenix povestea are loc în 7 decembrie, la Cinema Victoria. Vorbim în această seară, de la ora 19:00, cu Nicolae Covaci, liderul formației Phoenix și Cristian Nema, regizor.

Actualitate

Diagnoza facială – QubConcept

Ce știm despre pielea noastră? De ce este important s aflăm starea de sănătate a pielii și ce produse să alegem pentru îngrijire, aflăm în această seară, la Qub Concept de la Simona Andronovici.

Actualitate

Epilepsia-o boală, nu un stigmat – Rețeta Compensată

Epilepsia este o boală misterioasă ale cărei cauze nu sunt complet elucidate.

Actualitate

Produs în Banat – QubArena

Preocuparea pentru binele comunității capătă încet, încet alte dimensiuni. Oamenii încep sa înțeleagă de ce este nevoie să ne implicăm , să cerem și să fim uniți. Vorbim despre toate acestea și despre mai multe la Qub Arena, cu Cătălin Tiuch, președintele GAL Timișoara.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru