Titluri de cetățean de onoare de ziua Timișoarei

Dată

Titluri de cetățean de onoare al Timișoarei vor fi acordate de ziua orașului, pentru 4 personalități. Decernările vor fi făcute marți, 3 august, când Consiliul Local va vota trei dintre proiectele de hotărâre care prevăd acordarea titlului pentru primii 3. Smaranda Vultur, Nicolae Secoșan, Dorin Bratu și Oscar Berger sunt cele patru personalități propuse pentru decernare. În cazul lui Nicolae Secoșan, proiectul de hotărâre a fost votat încă de anul trecut, iar titlul va fi înmânat acum. Oscar Berger a fost regizor, cineast, director al ziarului Timișoara și unul dintre jurnaliștii implicați în transformarea post-revoluționară a României. Dorin Bratu a fost o personalitate remarcabilă a medicinei românești și a vieții academice, iar meritele academice, civice și politice ale Smarandei Vultur și-au găsit o recunoaștere deplină în condamnărea simbolică a comunismului din România asumat la nivelul de stat.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Jurnalul Qub – 24 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Angajații nevaccinați, testați la trei zile, Timișoara într-un program de guvernare participativă, Studenții timișoreni pot primi finanțări pentru deschiderea afacerilor

MozaiQub

Cum încep cursurile la Universitatea Politehnica Timișoara? – MozaiQub

Universitatea Politehnica Timișoara își deschide porțile pentru studenți luni, 27 septembrie. Creșterea numărului de cazuri la nivelul Timișoarei și noile restricții impuse de autorități i-a făcut pe studenți să se întrebe cum va începe noul an universitar.

MozaiQub

Cum încep cursurile la UMF Timișoara? – MozaiQub

Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Victor Babeș” din Timișoara a început să își desfășoare activitatea didactică luni, 20 septembrie, studenții trecând în decurs de o săptămână de la predarea exclusiv față în față la un mod de predare hibrid.

MozaiQub

Cum încep cursurile la Centrul Universitar UBB din Reșița? – MozaiQub

Ne aflăm pe ultima sută de metri. Centrul Universitar UBB din Reșița își așteaptă din nou studenții pentru un nou an universitar.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru