Timiș, în top la promovabilitate la Bacalaureat

Dată

În România, rata de promovare la examenul de Bacalaureat din această sesiune, doar pentru elevii din promoția curentă, este de 73,9%. Județul cu cea mai mare rata de promovabilitate din țară este Cluj-Napoca, unde s-a înregistrat un procent de 84,1%. În zona de Vest și Sud-Vest a României, județele Timiș și Hunedoara au înregistrat cea mai mare rata de promovabilitate la examenul maturității, respectiv, 73,9% și 72,1%. Acestea sunt urmate de județele Dolj, cu o rată de 70,6%, Arad cu 69,7% și Gorj cu un procent de 66,9%. Județele Caraș-Severin și Mehedinți se află la coada clasamentului, având un procent de promovabilitate de 66,6% și 64,8%.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Investițiile în infrastructură, promise în continuare – VOX

„România are nevoie de investiții în infrastructură mai ales acum când ne confruntăm cu probleme foarte mari”, susţine Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor.

Actualitate

Online VS Offline – MozaiQub

Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care legalizează cursurile online în universități.
Din toamna acestui an, universitățile pot preda online legal, după ce agenția responsabilă cu standardele în învățământul superior, ARACIS, va elabora standardele necesare.

Actualitate

Cuptorul cu microunde – dăunator sau nu? – MozaiQub

În prezent în aproape orice bucătărie modernă, cuptorul cu microunde a reuşit să uşureze substanţial treaba gospodinelor, lăsându-le suficient timp liber şi pentru alte activităţi decât cele culinare. Totuşi, în ultimii ani, în jurul lui planează o mulţime de controverse legate de modul în care ne-ar putea afecta sănătatea: este sau nu periculos cuptorul cu microunde?

Actualitate

Nereguli în restaurantele timişorene – VOX

Un restaurant din Piața Victoriei din Timișoara a fost închis temporar de inspectorii OPC, după ce, în urma unui control, au fost descoperite grave nereguli care pun în pericol sănătatea consumatorilor.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru