Termen prelungit pentru depunerea dosarelor

Dată

Candidații care participă la admiterea pentru licență la Universitatea din Craiova pot depune adeverința sau diploma de bacalaureat până în 17 iulie. Menționarea a fost făcută pentru că perioada de înscrieri este până în 14 iulie, timp în care școlile trebuie să elibereze pentru absolvenții din promoția curentă documente care să ateste mediile la bacalaureat, iar tinerii și părinți și-au exprimat temerea că nu ar putea să se încadreze în termen.
Reprezentanții Universității Craiova menționează că până în 17 iulie candidații pot doar să mai adauge cele două acte necesare. Potrivit calendarului de admitere, candidații pot să depună documentele în original până în 29 iulie. Înscrierile se fac online, pe site-ul www.ucv.ro.

sursă foto: www.playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

MozaiQub

Astrologia, o (pseudo)ştiinţă – MozaiQub

Astrologia este o pseudoștiință conform căreia pozițiile relative ale obiectelor cerești ar putea oferi informații despre personalitatea, relațiile umane și alte probleme legate de viața umană.

MozaiQub

Cinematografia: de la origini la modernitate – MozaiQub

Istoria cinematografiei a început în Franța, în 28 decembrie 1895, dată recunoscută pentru că tocmai atunci a fost prezentat pentru prima dată un film, când Antoine Lumiére, din Lyon, a găzduit, la Paris, un show cu imagini în mișcare.

Vox

24 mai – Ziua limbii bulgare – VOX

La data de 24 mai este celebrată Ziua limbii bulgare. În această zi sunt sărbătoriţi Sfinţii Chiril şi Metodie, creatorii alfabetului chirilic, utilizat pentru scrierea în limba bulgară.

Actualitate

Parcul Copiilor din Timişoara – MozaiQub

Parcul Copiilor “Ion Creangă” din Timişoara este unul dintre cele mai mari şi cele mai frecventate parcuri, atât de cei mici, cât şi de părinţii acestora. Cu o istorie ce datează de aproximativ 160 de ani, parcul a trecut prin mai multe etape până să ajungă la forma la care este astăzi.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru