Termen prelungit pentru depunerea dosarelor

Dată

Candidații care participă la admiterea pentru licență la Universitatea din Craiova pot depune adeverința sau diploma de bacalaureat până în 17 iulie. Menționarea a fost făcută pentru că perioada de înscrieri este până în 14 iulie, timp în care școlile trebuie să elibereze pentru absolvenții din promoția curentă documente care să ateste mediile la bacalaureat, iar tinerii și părinți și-au exprimat temerea că nu ar putea să se încadreze în termen.
Reprezentanții Universității Craiova menționează că până în 17 iulie candidații pot doar să mai adauge cele două acte necesare. Potrivit calendarului de admitere, candidații pot să depună documentele în original până în 29 iulie. Înscrierile se fac online, pe site-ul www.ucv.ro.

sursă foto: www.playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Cultură & Culte & Educație

Începe noul an universitar la „Vasile Goldiș” Arad

Deschiderea anului universitar 2021-2022 la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”din Arad va avea loc joi, 30 septembrie.

Statistică

Dependenți de alimentele din import

România aduce din afară tot mai multe alimente. Importurile de produse agroalimentare au urcat la aproape 5 miliarde euro în prima jumătate a anului.

Cultură & Culte & Educație

Ziua internațională pentru accesul universal la educație

Ziua internaţională pentru accesul universal la informaţie este celebrată anual la 28 septembrie pentru a marca importanţa unei guvernări deschise, transparente şi responsabile.

Actualitate

Jurnalul Qub – 27 septembrie 2021

Titlurile zilei: Pandemia la zi, Norul de poluanţi a ajuns în România, Se caută agenți și ofițeri de poliție, Nevoie de reparații pentru Muzeul din Sasca Montană, Drumul județean Lipova – Neudorf modernizat, Câți elevi vor învăța online, Deficit al comerțului cu produselor agroalimentare, Prima bancnotă din România pe care va apărea chipul unei femei, Burse de studiu în Marea Britanie pentru elevii de clasa a X-a

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru