Termen prelungit pentru depunerea dosarelor

Dată

Candidații care participă la admiterea pentru licență la Universitatea din Craiova pot depune adeverința sau diploma de bacalaureat până în 17 iulie. Menționarea a fost făcută pentru că perioada de înscrieri este până în 14 iulie, timp în care școlile trebuie să elibereze pentru absolvenții din promoția curentă documente care să ateste mediile la bacalaureat, iar tinerii și părinți și-au exprimat temerea că nu ar putea să se încadreze în termen.
Reprezentanții Universității Craiova menționează că până în 17 iulie candidații pot doar să mai adauge cele două acte necesare. Potrivit calendarului de admitere, candidații pot să depună documentele în original până în 29 iulie. Înscrierile se fac online, pe site-ul www.ucv.ro.

sursă foto: www.playtech.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Ploile ne găsesc mereu fără soluții

Actualitate

Conferința internațională „Security Challenges in the Balkans”, la Timișoara

A șaptea ediție a conferinței internaționale „Security Challenges in the Balkans” are loc la Timișoara. Conferința este organizată în cadrul parteneriatului existent între Universitatea de Vest din Timișoara și New Strategy Center și sub patronajul Ministerului Afacerilor Externe.

Actualitate

Cod portocaliu de averse în vestul țării

Actualitate

Mărturii despre Decembrie 1989 partea a II-a – QubArena

Adevărurile despre Decembrie 1989 spuse de revoluționarii autentici încep să iasă la lumină. Privim evenimentele din Decembrie 1989 și din perspectiva unor participanți la Revoluție …

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru