Tabără de creație artistică

Dată

Prima ediție a GORJFEST COPII are loc în perioada 12-13 iulie la Țicleni. La activităţi vor participa și elevi din cadrul grupului parohial „Bucuria Luminii”.
Prin această tabără, tinerii beneficiază de îndrumare și coordonare în aprofundarea cunoștiințelor legate de domeniul artei.
Se dorește descoperirea și promovarea noilor talente din domeniul artei, dar și promovarea culturală a zonei. Numărul participanţilor va fi în funcţie de scenariul impus pentru localitatea Țicleni.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru