Știri Qub – Elevii revin la școală

Dată

Toți elevii din aproape 1.100 localități cu rata de infectare sub 1 la mie revin la școală, a anunțat Sorin Cîmpeanu, Ministrul Educației. În peste 1.400 localități cu rata de infectare peste 1 la mie, vor reveni la școală copiii din clasele primare, cei din anii terminali și din școlile speciale. Sorin Cîmpeanu a subliniat că se vor păstra toate regulile, și anume distanțare fizică adecvată, aerisire, purtarea măștii de protecție. Acesta a mai spus că dacă trendul ratei de infectare este descrescător și ritmul de vaccinare va fi susținut, epidemiologii vor considera că se pot deschide școlile peste tot.

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Traseu de drumeție la marginea Timișoarei – VOX

„Tărâmul aventurilor” a fost amenajat lângă Timișoara, cel mai mare traseu cu obstacole din țară, cu o lungime de peste 3.000 pași.

Actualitate

Venituri salariale pentru mamele în concediu de maternitate

Mamele aflate in concediu pentru creşterea copilului pot obţine venituri de natură salarială pe perioada concediului cu condiţia ca aceste venituri să nu depăşească 6250 de lei pe an, adica de 5 ori cuantumul minim al indemnizaţiei stabilit de legislaţia aplicabilă.

Actualitate

Centru medical la Dudeștii Vechi – VOX

La Dudeștii Vechi are loc astăzi deschiderea oficială a Centrului Medical din localitate, finanțat prin Programul național de dezvoltare locală.

Actualitate

Atenție la caniculă!

Măsurile pe care trebuie să le cunoască atât angajații cat si angajatorii crează conditii de muncă optime, încredere reciprocă, dar și respectarea legilor.
Munca în condiții de caniculă este unul dintre exemple supuse atenției de către Dr. Flavius Cioca, Specialist medicina muncii

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru