Start la proiectul cultural „Reșița 500”

Dată

Un concurs de texte dramaturgice SF este lansat în cadrul proiectului cultural „Reșița 500”. Asociația Țais și Teatrul de Vest Reșița dau posibilitatea unui proiect câștigător de a fi montat pe scenă. Proiectul este dedicat aniversării în acest an a 250 de ani de industrie la Reşiţa și trebuie să evidențieze cum s-a modificat societatea în acești ultimi 250 de ani și cum se va modela în viitor. Piesa de teatru trebuie să aibă ca temă de bază societatea reșițeană din viitor. Concursul se adresează tuturor autorilor indiferent de vârstă, experiență sau calificări profesionale. Data limită pentru înscriere este 15 septembrie 2021. Câştigătorii vor fi anunţaţi în 21 septembrie, iar spectacolul urmează să fie montat în perioada octombrie-noiembrie 2021. Priectul este cofinanțat de Adminitrația Fondului Cultural Național.

susră foto: stirilecs.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Actualitate

Autostrada Lugoj-Deva, mai are de așteptat – VOX

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anuntatcă a încheiat, procesul de evaluare a ofertelor depuse pentru „Proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul major de investiții: Autostrada Lugoj –Deva, intre Margina și Holdea.

Actualitate

Epidemiile în istorie – Marea Ciumă – MozaiQub

De milenii, omenirea luptă cu un duşman invizibil. Alături de catastrofe naturale, foamete şi războaie, micile vietăţi microscopice au punctat în paginile de istorie, devastând teritorii întinse şi punând în pericol existenţa unor popoare

Actualitate

Noi reglementări pentru consumatori – VOX

ANPC a stabilit modalitățile de aducere la cunoștința consumatorilor a informațiilor referitoare la produsele finite sau mâncărurile preparate oferite spre comercializare consumatorului, pentru consumul pe loc sau la domiciliu, de către unitățile de restaurație colectivă.

Actualitate

Cum ne incalzim in siguranta iarna aceasta? – QubArena

Sezonul rece, lantul de scumpiri, intreruperile furnizarii de agent termic sunt factori determinanti pentru cautarea solutiilor mai putin costisitoare, dar de cele mai multe ori periculoase.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru