Start la proiectul cultural „Reșița 500”

Dată

Un concurs de texte dramaturgice SF este lansat în cadrul proiectului cultural „Reșița 500”. Asociația Țais și Teatrul de Vest Reșița dau posibilitatea unui proiect câștigător de a fi montat pe scenă. Proiectul este dedicat aniversării în acest an a 250 de ani de industrie la Reşiţa și trebuie să evidențieze cum s-a modificat societatea în acești ultimi 250 de ani și cum se va modela în viitor. Piesa de teatru trebuie să aibă ca temă de bază societatea reșițeană din viitor. Concursul se adresează tuturor autorilor indiferent de vârstă, experiență sau calificări profesionale. Data limită pentru înscriere este 15 septembrie 2021. Câştigătorii vor fi anunţaţi în 21 septembrie, iar spectacolul urmează să fie montat în perioada octombrie-noiembrie 2021. Priectul este cofinanțat de Adminitrația Fondului Cultural Național.

susră foto: stirilecs.ro

DISTRIBUIE

Reclama Ta

Reclama Ta

Reclama Ta

Pericolele gripei aviare și ale pestei porcine – MozaiQub

Cazurile de gripă aviară au înregistrat o creștere explozivă încă de la începutul anului 2023, răspândindu-se în tot mai multe colțuri ale globului.

Actualitate

Timișoara 2023 – QubArena

Despre ce evenimente vom avea în Timișoara anul acesta, dar și răspunsuri la multe dintre întrebările legate de Deschiderea oficială a TM2023, aflăm în această …

Actualitate

Vrem un oraș curat în care se respectă legile! – MozaiQub

Terenul viran din spatele pieței Mehala din Timișoara, folosită ilegal de câțiva ani ca rampă de gunoi și ca pășune de câteva sute de oi, trezește instituțiile abilitate să aplice legea și să protejeze timișorenii.

Alte
știri

Abonează-te la newsletter-ul nostru